access-motor-logo

Access Motor on yksi Taiwanin johtavista mönkijävalmistajista, joka on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia mönkijöitä hyöty- ja vapaa-ajan käyttöön koko maailman kattaville markkinoille. Access-mönkijöiden suosion perustana ovat ensiluokkainen käsiteltävyys, nykyaikainen muotoilu, korkealuokkainen laatu, luotettavuus ja erinomainen suorituskyky. Vaikka Access on uusi mönkijämerkki Suomen markkinoilla, on se ollut jo useita vuosia Euroopan suosituimpia mönkijämerkkejä ja menestynyt hyvin monissa Euroopan maissa järjestetyissä vertailutesteissä. Sumeko Oy aloitti Access-mönkijöiden maahantuonnin vuonna 2016.
Kotisivu: www.accessmotor.fi


Arctic Cat

Arctic Cat -moottorikelkat ja mönkkärit valmistetaan USA:ssa. Laajaa kelkkamallistoa leimaa vahva urheilullisuus sekä raaka voima. Maastoajoneuvovalikoima on yksi markkinoiden monipuolisimmista käsittäen myös laajan tieliikennemalliston. Sumeko on toiminut Arctic Catin maahantuojana vuodesta 1997 alkaen.
Kotisivu: www.arcticcat.fi


Kawasaki
Kawasaki-moottoripyöriä ja maastoajoneuvoja valmistava japanilainen Kawasaki Heavy Industries on monialayritys, joka on perustettu 1896. Yhtiö on nimetty perustajansa Shozo Kawasakin mukaan. Moottoripyörän moottorien suunnittelu alkoi vuonna 1949. Ensimmäinen omaa tuotantoa oleva Kawasaki-moottoripyörä valmistui vuonna 1961. Sumeko Oy on toiminut Kawasaki-maahantuojana vuodesta 1965 alkaen.
Kotisivu: www.kawasaki.fi


Tohatsu-logo
Tohatsu-perämoottoreiden valmistus on aloitettu vuonna 1956 – ensimmäisenä Japanissa. Näitä kestäviä perämoottoreita valmistettiin aluksi etenkin kalastajille sekä muuhun ammattikäyttöön, mistä valmistus laajeni myöhemmin vapaa-ajan puolelle. Sumeko Oy on toiminut Tohatsu-maahantuojana vuodesta 1991 alkaen.
Kotisivu: www.tohatsu.fi