<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2115477851866028&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

8 syytä ostaa mönkijä lapselle tai nuorelle

Sumeko

Lapsen varttuessa lelutkin kasvavat, pienemmät pääsevät usein kokeilemaan esim. sähköllä toimivia kulkupelejä, joista saa ensikokemusta ajamiseen. Tuollaisien jälkeen on luonnollista siirtyä niin sanotusti oikeisiin nelipyöräisiin.

1. Turvallisuus

Lapsille mönkijä on turvallinen, neljällä pyörällä kulkeva ajoneuvo, jossa kaasua pystyy säätämään esim. ajokokemuksen karttuessa. Toki, tarvittavat turvavälineet pitää muistaa, kuten kypärä.

2. Ympärivuotinen käyttö

Mönkijät ovat kasvattaneet suosiota nuorison keskuudessa ja monet mopon sijaan haluavatkin sijoittaa traktorimönkijään. Mönkijän etuja on monia, mm. nelipyöräinen ja -vetoinen kulkuneuvo on toimiva läpi vuoden, sillä talvikelejäkään ei tarvitse pelätä.

3. Hyvä varustelu

Ajamiseen tuo turvallisuutta laitteen hyvät valot, ohjaustehostin (yleensä lisävaruste) sekä kuljettajan korkeampi ajoasento, jolloin näkyvyys on parempi.

4. Mopoa korkeampi ajonopeus

T3B-traktorimönkijän suurin sallittu nopeus on 60 km/h, jolloin kulkuvälineellä saa liikenteessä enemmän pelivaraa ja taajamassa pystyy ajamaan muun liikenteen mukana.

5. Rekisteröidään kahdelle

Suurin osa traktorimönkijöistä rekisteröidään kahdelle, jolloin kaksikin perheenjäsentä liikkuu helposti samalla kulkuvälineellä, vaikka koulumatkat.

6. Pienet käyttökustannukset

Traktorimönkijä rekisteröidään traktoriksi, jonka käyttökustannukset ovat pienet. Esimerkiksi vakuutusmaksut ovat todella kohtuulliset traktorimönkijöissä, ainakin toistaiseksi, verrattuna esim. mopoautoon.

7. Jälleenmyyntiarvo

Mönkijällä on myös jälleenmyyntiarvoa koska se voidaan myydä edelleen työlaitteeksi tai vapaa-ajan työkäyttöön.

access-motor-8-syyta-monkijan-ostoon-nuorelle-2

8. Sopii hyvin lumitöihin

Mönkijää voidaan käyttää myös lumenluontiin puskulevyn avulla tai siirtämään tavaraa varsinkin, jos käytössä on mönkijäkärry.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.