<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2115477851866028&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

8 syytä ostaa sähköskootteri

Sumeko

Sähköskootterit ovat tällä hetkellä tulossa markkinoille rytinällä. Moni innostuukin kätevästä ja ketterästä sähköskootterista – se nimittäin toimii kulkuvälineenä ikäpolvesta riippumatta nuorisosta aina ikäihmisiin. Sähköskootterin ehdottomat edut ovat sen äänettömyys, hajuttomuus ja helppokäyttöisyys. Tässä blogitekstissä kerromme 8 syytä, miksi sinunkin kannattaa hankkia sähköskootteri. 

1. Sähköskootterit ovat järkevänhintaisia

Verrattuna tavallisiin, polttoaineella käyviin skoottereihin, sähköskootterit ovat hinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä. Esimerkiksi Yadea-sähköskootteri on hinnaltaan vain 1990 euroa. 

2. Sähköskoottereiden käyttökulut ovat myös matalat


Sähkö on huomattavasti edullisempaa kuin polttoaine, joten luonnollisesti sähköskoottereiden käyttökulutkin ovat matalampia. Myöskään sähköllä toimivilla skoottereilla ei ole samanlaisia huoltokuluja kuin perinteisillä polttoaineella käyvillä skoottereilla. 

Yadea_sähköskootteri_3

3. Sähköskootterit ovat hajuttomia ja äänettömiä 


Perinteiseen skootteriin verrattuna Yadea-sähköskootteri on hajuton eli käyttäjään eikä säilytystiloihin tartu bensiinin tai öljyn haju. Tämän ansiosta skootteri soveltuu hyvin työmatkoille, karavaanareille, veneilijöille tai jopa teollisuuteen, jossa ajetaan pitkiä siirtymiä sisätiloissa. 

Sähköskootteri on myös äänetön kulkupeli, sillä sen moottori ei pidä ääntä. Näin nautit äänettömästä ja miellyttävästä matkanteosta. 

4. Sähköskootterit ovat ympäristöystävällisiä 


Sähköskoottereiden ympäristöystävällisyyttä eivät pelkästään tue niiden äänettömyys ja hajuttomuus – sähköskootteri on ekologinen vaihtoehto esimerkiksi toisen auton sijasta. Lisäksi skootteri on päästötön – eivätkä ne siis lisää liikenteessä syntyviä saasteita. Ympäristöystävällisyyden vuoksi sähköskootteri on monelle mieluinen valinta. 

Yadea_sähköskootteri_2

“Testasin Yadea-sähköskootteria ja sillä ajaminen oli todella hauskaa! Skootteri liikkuu pehmeän rullaavasti eteenpäin, kiihtyy hyvin ja se kääntyy ketterästi myös pienessäkin tilassa. Skootteri on myös ilo silmälle sekä on kiva, että ajon jälkeen ei haise bensalle. Äänettömyys on myös ehdottoman hyvä asia!” -Suvi Saranki 

5. Sähköskootteri on helppokäyttöinen 


Sähköskootterin käynnistäminen ei vaadi sen kummempaa käynnistysrituaalia, sillä se käynnistetään painamalla nappia. Tämä myös lisää käyttömukavuutta ja helppoutta.  

6. Sähköskootterin huolto on yksinkertaista 


Sähköskootterissa ei ole liikkuvia osia, kuten ketjuja tai polttomoottoria, joita tarvitsisi huoltaa. Niistä ei myöskään tarvitse vaihtaa öljyjä tai filttereitä. Ainoastaan sähköskootterin jarrut tulee huoltaa säännöllisesti kerran vuodessa. 

Yadea_sähköskootteri_5

7. Sähköskootteri on ideaali kaupunkiajoon sen ketteryyden vuoksi


Sähköskootteri on kompaktin kokoinen ja sillä liikkuminen kaupungissa on vaivatonta. Parkkipaikan löytäminenkään ei ole useimmiten ongelma – sähköskootterin voi nimittäin parkkeerata jalkakäytävälle. 

8. Sähköskootteri on helppo ladata 


Sähköskootterin lataaminen on erittäin helppoa ja yksinkertaista. Yadea-sähköskootterin mukana tulee tavallinen pistotulppa, jolla voit ladata skootterin pistorasiasta esimerkiksi kotona tai töissä. Vaihtoehtoisesti akun voi nostaa pois ja laittaa latautumaan esimerkiksi autotallin katoksen suojaan.  Sähköskootterin lataamista varten ei siis tarvitse käydä bensa-asemalla. 

Oletko kiinnostunut omasta Yadea-sähköskootterista? Voit jättää tarjouspyynnön klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

 

New call-to-action

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.