<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2115477851866028&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Säännöt

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Nimi: All Right Europe Oy

Yhteystiedot: Juurakkokuja 4, 01510 Vantaa (jäljempänä ”Järjestäjä”) Järjestäjä voi järjestää kilpailun yhteistyössä kaupallisten yhteistyökumppaneiden kanssa, joiden nimet ilmoitetaan kilpailun yhteydessä (jäljempänä Yhteistyökumppanit). Yhteydenotot kilpailun Järjestäjään sähköpostitse osoitteella: info@allright.eu

Facebook ei ole osallisena tässä kilpailussa.

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän [tai Yhteistyökumppanin] palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään.

 

3. Osallistumisaika

Kilpailu päättyy 31.8.2019

 

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat kaikki osallistumisaikana tähän sivuun viittaavan julkaisun toimintaohjeiden mukaisesti osallistuneet henkilöt.

 

5. Palkinnot

Palkintona arvotaan Yadea-sähköskootteri. Palkinto jaetaan kaikkien rekisteröityneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

 

6. Kilpailun voittaminen

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja jos voittaja ei vastaa 14 vuorokauden kuluessa ilmoituksesta, kilpailun järjestäjällä on oikeus arpoa palkinto uudelleen. Palkinto toimitetaan voittajalle kuukauden sisällä kilpailun päättymisestä. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän internet-sivuilla, järjestäjän Facebook- ja Instagram-sivulla sekä mahdollisen yhteistyökumppanin markkinointimateriaalissa. Lisäksi kaikille kilpailuun osallistuneille voidaan lähettää [tekstiviestillä/sähköpostilla] tieto kilpailun tuloksista. Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

 

7. Oikeudet

Kilpailuihin osallistuvalla tulee olla oikeus lähettämiensä kuvien tai teosten julkaisemiseen ja lupa niissä mahdollisesti esiintyviltä ihmisiltä.

 

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän [ja Yhteistyökumppanin] kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän [ja Yhteistyökumppanin] myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

 

9. Henkilötietojen käsittely

Kilpailun yhteydessä ei kerätä tallennettavia henkilötietoja vaan osallistuminen tapahtuu tähän sivuun viittaavan kolmannen osapuolen palvelussa. Voittajien henkilötiedot kysytään erikseen ja käsitellään Tietosuojaselosteessa kuvattujen prosessien mukaisesti.