<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2115477851866028&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

2022 Moottorikelkka­mallisto

Tutustu uuteen Arctic Cat -moottorikelkkamallistoon

Arctic Cat Mallisto 2022

Arctic Cat -moottorikelkat ja mönkijät valmistetaan USA:ssa. Laajaa kelkkamallistoa leimaa vahva urheilullisuus, kestävyys sekä raaka voima. Oletpa sitten aloitteleva tai jo kokeneempi kelkkailija, löydät Arctic Cat -mallistosta sopivan moottorikelkan reiteille, kisakäyttöön, maastoon, puuterilumille tai vapaa-aikaan.

ac-varaosat-verkkosivu

 

Ajankohtaista

arctic-cat-blast-mallisto

BLAST mallistosta keveyttä niin reitille kuin safareille

2021 mallistoon on saapunut uudet tekijät: BLAST ZR, BLAST LT ja BLAST M kaikki uudella 400cc koneella.

RIOTX_ArcticCat_MY21_Clark_DSC01085_cc

Konesolmu aloittaa Arctic Cat jälleenmyyjänä Kuopiossa

Kuopion talousalueella on ollut aukko Arctic Cat jälleenmyynnin osalta. Nyt tilanne kuitenkin paranee sillä Kone-Solmu aloittaa virallisena Arctic Cat jälleenmyyjänä sekä huoltopisteenä. Ennakkokauppaa 2021 mallin moottorikelkoista voi tehdä Kuopiossa välittömästi ja syksyllä pääsemme todenteolla vauhtiin kun uudet kelkat saapuvat Suomeen.

MultipleSleds_Mountain_MY20_201812_arcticcat_reshoot_1579-2_KA-2

7 kohtaa kun valitset syvänlumen kelkkaa

Syvänlumen kelkat eli mountain mallit ovat kasvattaneet suosiotaan moottorikelkkailun harrastajien keskuudessa jo pidemmän aikaa. Mountain kelkat ovat paitsi hauskoja vapaa-ajan laitteita, myös monikäyttöisiä retkeilyyn ja perheen harrastuksiin.

Kysy tarjous

Jätä tietosi ja kerro mistä Arctic Cat -moottorikelkkamallista haluaisit tarjouksen.