<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2115477851866028&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Arctic Cat 2021 -mallisto

Sumeko

Torniossa SNOWCROSS SM 2020 kisat ON PERUTTU!

Tornion kisaviikonlopun jälkeen tulemme tekemään jälleenmyyjäkiertueen.

2021 Arctic Cat mallisto

BLAST mallistosta keveyttä niin reitille kuin safareille

2021 mallistoon on saapunut uudet tekijät: BLAST ZR, BLAST LT ja BLAST M kaikki uudella 400cc koneella.

Tämä on uusi keskikokoinen kelkkalinjasto niille, jotka arvostavat keveyttä mutta samalla haluavat todellisen laitteen niin umpiseen kuin työkäyttöön, safarille tai sitten reitille.

  • Blast ZR on Arctic Catin uusi malli reittikäyttöön.
  • BLAST LT pitkällä telastolla antaa mahdollisuuden niin umpiseen, safarille tai sitten ihan vain reitille, joko kaksi paikkaisena tai yksin.
  • BLAST M on valinta jokaiselle, joka haluaa päästä ajamaan kevyttä kelkkaa lumisissa oloissa Arctic Cat syvänlumen telastolla.
arctic-cat-blast-mallisto

RIOT X uudistuu Alphan yksi liukurunko tekniikalla ja mallissa on lyhyempi telastorunko.

Mallissa 800-kuutioinen C-Tec2 moottori kolmannessa kehitysversiossa.

RIOT X:stä löytyy normi RIOTiin verrattuna siis Alphan alusta, kapeampi raideväli, syvänlumen olkatapit ja pystyohjaus yhdistettynä karkeampikuvioiseen telamattoon.

Nämä kolme Crossover mallia (Riot X, Riot 8000 ja Riot 6000) antavat mahdollisuudet valita ominaisuudet niin reittiajoa kuin myös syvänlumen ajoa varten. Valitse omaan käyttöösi sopiva!

arctic-cat-moottorikelkka-RIOTX8000_2-6_MY21_Orange-Blue_FIN

RIOTia löytyy nyt myös 600cc koneella! Kuin myös 800cc koneella ja vakio alustalla.

arctic-cat-moottorikelkka-Riot8000_146_1-6_MY21_Charcoal_FIN

Syvän lumen mallistosta löytyy M8000 HARDCORE ALPHA ONE ja M8000 MOUNTAIN CAT ES ALPHA ONE.

Varustelussa laitteet eroavat toisistaan iskunvaimennuksen, penkin, jäähdytysjärjestelmän ja sähkökäynnistimen osalta.

Telatunnelista löytyy syvän lumen kelkkailun täysin mullistanut Mono Rail ALPHA ONE alusta. Tällaisen ajamisen keveyden koet ainoastaan Arctic Catin Alpha One - sarjan kelkan sarvissa! Telaston osalta ei löydy syvään lumeen parempaa ratkaisua!

Iskunvaimennuksena Foxin premium osaston QS3-paketti. M- sarjaan olemme myös saaneet takaisin 600cc koneen joka tuo enemmän keveyttä ajoon.

arctic-cat-moottorikelkka-Hardcore8000_154-3_Manual_AlphaOne_MY21_HyperGreen-Black_FIN

Reittikelkoista nähtävillä on ZR8000 RR 137” missä C-TEC2 800cc moottori uudelleen kehitettynä.

ZR-mallistosta löytyy myös Thundercat ZR9000. Thundercatin nimi kertoo jo kaiken. Kyseessä on muskelikelkkojen kovin nimi ja laite. Thundercatin sähkösäätöinen alusta yhdistettynä 900cc nelari turboon ei jätä ketään kylmäksi.

Perheen junioreille Arctic Cat tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua moottorikelkkailuun turvallisesti. Mallistossa on perheen pienimmille kelkkailijoille ZR120, ja hieman varttuneemmille ZR200.

Jos haluat laitteeltasi työnteon ohella hieman muutakin, niin valintasi on varmasti Norseman X 8000 ES 153”. Tällä laitteella onnistuu työnteon lisäksi mainiosti myös vapaa-ajan kelkkailu, koska laite saadaan helposti muutettua 2-paikkaiseksi retkikelkaksi.

arctic-cat-moottorikelkka-Norseman-red-3

Sumeko Oy on vuonna 1963 perustettu vapaa-ajan koneiden maahantuoja. Sumeko kuuluu SGN Group:iin, johon kuuluvat lisäksi Agritek Oy, All Right Europe Oy, Anno Collection Oy, Kessu Oy, Price Club Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Agricenter Oy, SGN Sportia Oy, Sportringen AB, SGN Tekniikka Oy, OOO Sumeko ja Team Sportia Ab. SGN Group on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. Toimialoihin kuuluvat urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet.

www.sumeko.fi
www.sgn.fi

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.