<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2115477851866028&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Tohatsun ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja blogeja.

Tohatsun uudet 75, 90, 100 ja 115 hevosvoimaiset ovat nyt saapuneet!

Tohatsu on uusinut koko 75-115 hevosvoimaisen malliperheen täysin uutta suunnittelua edustavilla moottoreilla.

5 asiaa tietää ennen perämoottorin öljynvaihtoa

1. Perämoottorin öljy kannattaa vaihdattaa syksyllä kauden päätteeksi. Perämoottorin öljy kannattaa vaihdattaa syksyllä, koska jos järjestelmään..

9 syytä ostaa perämoottori purjeveneeseen

Perämoottori on todellinen mahdollisuus myös purjeveneessä. Vanhan dieselmoottorin vaihto on helppoa ja uusi moottori myös luo turvaa. Suomessa..

Helsingin Vene 20 Båt -messut

Helsingin Vene 20 Båt -messut 7.2.-16.2.20120 messuhallissa. Tohatsun osastolla 6F50 muun muassa 115-hevosvoimainen uutuusmoottori.Samalla..

Tohatsu myynti ja huoltopalvelut ovat siirtyneet Kuopiossa Kone ja tarvike M.Leppäselle

Kone ja Tarvike M.Leppänen Oy on jo 30-vuotta toiminut perheyritys Itä-Suomesta.Mika Leppänen perusti ensimmäisen autotarvike- ja varaosamyymälän..

Kuusikymmentä hevosvoimaa painaa nyt alle sata kiloa

KOKOLUOKKANSA KEVYIN, UUSI MFS60ATohatsu MFS60A on markkinoiden ainoa alle satakiloinen 60 hv perämoottori, joka tehoistaan huolimatta on edelleen..

Perämoottoreiden kestosuosikit Power Tilt -versiona!

{% video_player "embed_player" overrideable=False, type='scriptV4', hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, width='1920',..

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.