<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2115477851866028&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sumeko oy

Sumeko Oy on vuonna 1963 perustettu vapaa-ajan koneiden edustaja Suomessa ja Venäjällä. Sen tuotemerkkejä ovat Kawasaki-moottoripyörät, -vesiskootterit ja -mönkijät, Arctic Cat -moottorikelkat ja -mönkijät, Access-mönkijät sekä Tohatsu-perämoottorit. Sumeko Oy kuuluu SGN Groupiin, joka on vuonna 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat motor sports, urheilu ja vapaa-aika, kuluttajatuotteet, maatalous- ja konekauppa sekä teollisuuslaitteet. Yhtiöön kuuluvat Agritek Oy, All Right Europe Oy, Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, Kessu Oy, S.G. Sumeko, SGN Sportia, Team Sportia Ab, Truebell Finland Oy ja SGN Tekniikka Oy.

SGN Groupin liikevaihto on noin 130 milj. € ja sen palveluksessa on noin 250 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla

Access motor

 

Sumeko Oy aloitti Access-mönkijöiden maahantuonnin vuonna 2016.

Access Motor on yksi Taiwanin johtavista mönkijävalmistajista, joka on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia mönkijöitä hyöty- ja vapaa-ajan käyttöön koko maailman kattaville markkinoille. Access-mönkijöiden suosion perustana ovat ensiluokkainen käsiteltävyys, nykyaikainen muotoilu, korkealuokkainen laatu, luotettavuus ja erinomainen suorituskyky. Vaikka Access on uusi mönkijämerkki Suomen markkinoilla, on se ollut jo useita vuosia Euroopan suosituimpia mönkijämerkkejä ja menestynyt hyvin monissa Euroopan maissa järjestetyissä vertailutesteissä. Sumeko Oy aloitti Access-mönkijöiden maahantuonnin vuonna 2016.

 

access-motor-logo

Artic cat

Sumeko on toiminut Arctic Catin maahantuojana vuodesta 1997 alkaen.

Arctic Cat -moottorikelkat ja mönkkärit valmistetaan USA:ssa. Laajaa kelkkamallistoa leimaa vahva urheilullisuus sekä raaka voima. Maastoajoneuvovalikoima on yksi markkinoiden monipuolisimmista käsittäen myös laajan tieliikennemalliston. Sumeko on toiminut Arctic Catin maahantuojana vuodesta 1997 alkaen.

ArcticCat_blk&gr_SOP_musta_teksti

KAWASAKI

Sumeko Oy on toiminut Kawasaki-maahantuojana vuodesta 1965 alkaen.

Kawasaki-moottoripyöriä ja maastoajoneuvoja valmistava japanilainen Kawasaki Heavy Industries on monialayritys, joka on perustettu 1896. Yhtiö on nimetty perustajansa Shozo Kawasakin mukaan. Moottoripyörän moottorien suunnittelu alkoi vuonna 1949. Ensimmäinen omaa tuotantoa oleva Kawasaki-moottoripyörä valmistui vuonna 1961. Sumeko Oy on toiminut Kawasaki-maahantuojana vuodesta 1965 alkaen.

Kawasaki_logo_musta_pohja

TOHATSU

Sumeko Oy on toiminut Tohatsu-maahantuojana vuodesta 1991 alkaen.

Tohatsu-perämoottoreiden valmistus on aloitettu vuonna 1956 – ensimmäisenä Japanissa. Näitä kestäviä perämoottoreita valmistettiin aluksi etenkin kalastajille sekä muuhun ammattikäyttöön, mistä valmistus laajeni myöhemmin vapaa-ajan puolelle. Sumeko Oy on toiminut Tohatsu-maahantuojana vuodesta 1991 alkaen.

Horizontal Tagline Brand Logo with Gradiation

YADEA

e-Skootterit

Yadea on älykäs e-skootteri. Nyt voit liikkua teillä pehmeästi ja äänettä. Yadea on päästä varpaisiin täynnä charmia ja tehokkuutta. Kaikki mitä e-skootterin kuuluu edustaa. 

yadea-logo

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.