<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2115477851866028&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Yadea sähköskootteri – mikä se on?

Sumeko

Olitpa sitten harrastuksiin rientävä nuori tai työmatkaa taittava keski-ikäinen, sähköskootteri voi olla loistava vaihtoehto liikkumiseen. Sähköskootterit ovat käteviä kulkuvälineitä ja niiden helppous sekä ajomukavuus ovat hurmanneet monet. Tässä blogitekstissä kerromme, mikä Yadea-sähköskootteri on ja miksi sinunkin kannattaa sellainen hankkia. 

Sähköskootterilla taitat matkan helposti 

Yadea-sähköskootteri on helppokäyttöinen ajopeli, jolla liikkuu kätevästi ja vaivattomasti paikasta toiseen. Yadea-sähköskootterilla ajaminen on mukavaa, se kiihtyy nopeasti ja digitaalinen näyttö kertoo sinulle mm. paljonko akkua on jäljellä. Sähköskootteri käynnistyy helposti nappia painamalla, sillä voi ajaa noin 45 km tuntivauhtia ja sen toimintasäde on 46 km. Toimintasäteellä tarkoitetaan matkaa, jonka skootteri pystyy kulkemaan ilman välimatkoja ja palamaan vielä lähtöpisteeseen takaisin. 

 

Yadea_sähköskootteri_2

Yadea sähköskootteri on äänetön ja hajuton kulkupeli 

Sähköskootteri on myös hajuton, toisin kuin perinteisellä polttoaineella toimivat skootterit. Sähköskootteri toimii sähköllä ja sen lataaminen tapahtuu kytkemällä sähköskootterin mukana tuleva pistotulppa pistorasiaan tai vaihtoehtoisesti nostamalla akun pois skootterista lataukseen. Sähkölataaminen on siis helppoa ja vaivatonta – ei enää matkoja bensa-automaatille! 

Ajomukavuutta lisää hajuttomuuden lisäksi myös sähkömoottorin äänettömyys; sähköskootterilla ajaessa ei tarvitse pelätä naapurien häiritsemistä. Äänettömyys myös lisää ympäristöystävällisyyttä. 

“Testasin Yadea-sähköskootteria ja sillä ajaminen oli todella hauskaa! Skootteri liikkuu pehmeän rullaavasti eteenpäin, kiihtyy hyvin ja se kääntyy ketterästi myös pienessäkin tilassa. Skootteri on myös ilo silmälle sekä on kiva, että ajon jälkeen ei haise bensalle. Äänettömyys on myös ehdottoman hyvä asia!” -Suvi Saranki 

Yadea_sähköskootteri_4

Yadea sähköskootterin käyttökustannukset ovat maltilliset 

Itse sähköskootterin ollessa hinnalta kilpailukykyinen verratessa perinteisiin polttoaineella toimiviin skoottereihin, ovat myös käyttökustannukset edullisemmat. Yadea-sähköskootterissa ei ole liikkuvia osia, kuten ketjuja tai polttomoottoria, joita tarvitsisi huoltaa. Öljyllä ei myöskään tarvitse läträtä. Ainoastaan sähköskootterin jarrut vaativat säännöllistä huoltoa. Huoltokustannuksia ei siis juurikaan ole. 

Sähkön ollessa edullisempi polttoaine kuin bensiinin, tulee myös sähköskootterilla ajaminen edullisemmaksi. 

 

Mikäli olet kiinnostunut Yadea-sähköskootterista ja haluat sellaisen hankkia, voit jättää tarjouspyynnön alta.

 

New call-to-action

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.