Voita Kawasaki Tuotepaketti – säännöt:

1. Järjestäjä : Sumeko Oy

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailu on avoin kaikille, pois lukien yhtiön työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun.
Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika
Kilpailu alkaa 3.2.2023 ja päättyy 5.2.2023.

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Osallistuminen tapahtuu MP23-messujen aikana 3-5.2.2023 joko itse messutapahtumassa tai osoitteessa www.sumeko.fi/kilpailu

5. Palkinnot ja ehdot
Palkintoina arvomme 3 kpl noin 100 eur (OVH sis. ALV 24%) arvoisia Kawasaki tuotepaketteja. Tuotepaketit sisältävät alkuperäisiä Kawasaki oheistuotteita. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.
Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajat valitaan arvonnalla kaikkien osallistujien joukosta 10.2.2023 mennessä ja voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti s-postilla Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa 28.2.2023 mennessä.

Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 7 päivän kuluessa, kilpailun järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Meta ei ole mukana kilpailun järjestämisessä.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä sekä markkinointilupaa.

8. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.